Δημιουργικό: το δυνατό μας χαρτί...

Στο ΕΝΤΥΠΟ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η τυπογραφία είναι πάνω απ' όλα δημιουργία. Αν θέλουμε όμως να μιλήσουμε με πιο ειδικούς όρους, τότε μιλάμε για το «δημιουργικό». Το δημιουργικό, είναι το στάδιο κατά το οποίο συλλαμβάνεται η ιδέα, επεξεργάζεται στο μυαλό μας, στο χαρτί ή στον υπολογιστή μέχρι να αρχίσει να παίρνει υπόσταση, ώστε να έχει ελπίδες να υλοποιηθεί. Να γίνει ταυτότητα, εικόνα, βιβλίο, έντυπο, διαφήμιση. Να απογειώσει το πνεύμα και να προωθήσει αγαθά και υπηρεσίες. Να γίνει επικοινωνία.

Στο ΕΝΤΥΠΟ όταν μιλάμε για δημιουργικό, παίρνουμε την υπόθεση πολύ σοβαρά. Γι' αυτό έχουμε στην ομάδα μας γραφίστες - δημιουργούς έτοιμους για τα δύσκολα. Για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, δημιουργούμε προσχέδια, τόσα όσα απαιτούνται για κάθε περίπτωση. Από την κάρτα και το προσκλητήριο, μέχρι την μπροσούρα και τη διαφημιστική καταχώρηση, η δημιουργία προσχεδίων είναι το πρώτο βήμα. Φυσικά, έχει προηγηθεί μια συζήτηση μαζί σας στους ευχάριστους χώρους μας, ώστε πριν ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε να έχουμε κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες, τις επιθυμίες, το γούστο και την αισθητική σας. Φροντίζουμε να έχουμε πάντα τις πιο φρέσκιες ιδέες στο μυαλό μας και τα πιο σύγχρονα εργαλεία στο γραφείο μας. Εκτός από τις γραφιστικές συνθέσεις που δημιουργούμε πρωτογενώς στο ατελιέ μας, έχουμε πρόσβαση σε διεθνείς τράπεζες εικόνων, απ' όπου μπορούμε να αντλήσουμε φωτογραφίες και εικόνες εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλες για κάθε χρήση.

Παρουσιάζουμε τα προσχέδια στο χώρο μας, ή αν εξυπηρετεί σας τα στέλνουμε μέσω e-mail. H τεχνολογία έχει κάνει τα πράγματα πολύ απλά. Παρέχουμε δωρεάν δείγματα μέχρι την τελική έγκριση από εσάς και μόνο τότε προχωράμε στην εφαρμογή τους: εταιρικό έντυπο, φυλλάδιο, αφίσα, banner κτλ. Τα σχεδιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια, επιλέγουμε την κατάλληλη εκτυπωτική τεχνική (ψηφιακή εκτύπωση, συμβατική εκτύπωση, αναγλυφοτυπία, χρυσοτυπία κτλ) και προτείνουμε το κατάλληλο χαρτί. Τέλος, κοστολογούμε με ακρίβεια λεπτού την εργασία και προσδιορίζουμε το χρόνο παράδοσής της. Έτσι, γνωρίζετε ακριβώς πότε θα παραλάβετε την εργασία σας και πόσο θα σας κοστίσει. Αυτή τη διαδικασία, εμείς τη λέμε επαγγελματισμό.


επιστροφή